Τόπος συνάντησης για εμάς που πιστεύουμε
πως τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς,
όχι για να σε σταματούν. Που σκεφτόμαστε θετικά,
αναλαμβάνουμε δράση και συμμετέχουμε σε ό τι μας αφορά.

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

26 Απριλίου 2018, 11:00

Η επιχείρηση στην οποία εργάζεστε πληροί τις προϋποθέσεις για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και διαπιστώστε εάν η επιχείρηση στην οποία εργάζεστε σας παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας και φροντίζει για την εκπαίδευσή σας γύρω από το θέμα.

Η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία είναι πολύ σημαντική και μας αφορά όλους. Εκτός από τις υποχρεώσεις του εργοδότη και οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους οφείλουν να είναι ενημερωμένοι, να χρησιμοποιούν σωστά τον εξοπλισμό τους, να ενημερώνουν τον εργοδότη για καταστάσεις που παρουσιάζουν άμεσο κίνδυνο και να βοηθούν στην υλοποίηση των απαιτήσεων που προάγουν την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Απαντήστε στις ερωτήσεις του quiz για να δείτε κατά πόσο η εταιρεία στην οποία εργάζεστε προάγει την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία:

Η άποψή σας;

comments powered by Disqus
Ο λόγος ύπαρξης αυτού του ιστότοπου είναι να γίνεται συζήτηση, να ακούγονται γνώμες , να μοιράζονται προβληματισμοί. Εδώ λοιπόν, περιμένουμε τη δική σας άποψη. Προσπαθήστε το σχόλιό σας να είναι σύντομο και κατανοητό και να σέβεται τους συνομιλητές σας και τους αναγνώστες γενικά. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε υβριστικά σχόλια.

Δείτε ακόμη

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες στρέφονται στα ασφαλιστήρια υγείας, καθώς το δημόσιο σύστημα υγείας στη χώρα έχει «χτυπηθεί» από την οικονομική κρίση. Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερ
Περισσότερα
Από τη στιγμή που ένας γονιός παίρνει στην αγκαλιά το παιδί του, θέλει να του παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί και να το κάνει να νιώθει πάντα ασφαλές. Και ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας για παιδιά είνα
Περισσότερα