Τόπος συνάντησης για εμάς που πιστεύουμε
πως τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς,
όχι για να σε σταματούν. Που σκεφτόμαστε θετικά,
αναλαμβάνουμε δράση και συμμετέχουμε σε ό τι μας αφορά.

Εξυπνότεροι στα καθημερινά

20 Ιουνίου 2018, 10:30

Tips συντήρησης για να προετοιμάσετε το εξοχικό σας σπίτι

Μπορεί η άδεια να αργεί όμως όσοι τυχεροί έχουν προνοήσει και έχουν ένα εξοχικό σπίτι κοντά στον τόπο διαμονής τους μπορούν να το απολαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα. Το μόνο που σας κρατάει μακριά από αυτό το εξοχικό είναι οι εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνουν προκειμένου να μπορείτε να το επισκέπτεστε τακτικά.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι το ασφαλιστικό συμβόλαιο του εξοχικού σπιτιού βρίσκεται σε ισχύ, ώστε τίποτα να μην μπορεί να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τις καλοκαιρινές σας διακοπές!


Σε κάθε περίπτωση, εκτός από την ασφάλεια, υπάρχουν και άλλες οικονομικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε το εξοχικό σας σπίτι.

Η άποψή σας;

comments powered by Disqus
Ο λόγος ύπαρξης αυτού του ιστότοπου είναι να γίνεται συζήτηση, να ακούγονται γνώμες , να μοιράζονται προβληματισμοί. Εδώ λοιπόν, περιμένουμε τη δική σας άποψη. Προσπαθήστε το σχόλιό σας να είναι σύντομο και κατανοητό και να σέβεται τους συνομιλητές σας και τους αναγνώστες γενικά. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε υβριστικά σχόλια.

Δείτε ακόμη

Με τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι η ακινησία είναι το ίδιο βλαβερή για την υγεία όπως το κάπνισμα, είναι λογικό να σκέφτεστε μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε το πρώτο βήμα και να αποκτήσετε μια ρουτίνα άσκησης. Ενημερωθείτε για τα οφέλη που προσφέρει το περπάτημα στην υγεία, αλλά και για το πώς μπορείτε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας, με τον πιο ανώδυνο τρόπο!


Περισσότερα

Είναι γεγονός. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν πίνουν νερό, είτε γιατί δεν τους αρέσει η γεύση είτε γιατί πιστεύουν ότι δεν το χρειάζονται. Όμως, το νερό είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του οργανισμού και πόσο μάλλον το καλοκαίρι που ιδρώνουμε και ζεσταινόμαστε. Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε, λοιπόν, και πώς μπορούμε να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον γευστικά;

Περισσότερα