Τόπος συνάντησης για εμάς που πιστεύουμε
πως τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς,
όχι για να σε σταματούν. Που σκεφτόμαστε θετικά,
αναλαμβάνουμε δράση και συμμετέχουμε σε ό τι μας αφορά.

Ακόμα και οι πιο τακτικοί από εμάς, πάντα ανησυχούμε ότι δεν θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε όταν το χρειαζόμαστε, γιατί μπορεί να είναι καλά κρυμμένο ανάμεσα σε δεκάδες άλλα χαρτιά...
Περισσότερα
Η διαδικασία ενός διαζυγίου είναι αρκετά επίπονη για μια οικογένεια, χωρίς να συμπεριλάβουμε σε αυτήν το πρόβλημα του των περιουσιακών στοιχείων αλλά και των υποχρεώσεων του ζευγαριού. 
Περισσότερα
Η αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς και στη χώρα μας έχει προκαλέσει, όπως είναι λογικό, έντονη ανησυχία. Για να είμαστε όμως σε θέση να προστατεύσουμε εμάς και τα παιδιά μας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε
Περισσότερα
Οι έρευνες έχουν αποφανθεί: οι γυναίκες βάζουν τα γυαλιά στους άντρες όσον αφορά τη φροντίδα της υγείας τους, καθώς πηγαίνουν πιο συχνά στο γιατρό. 
Περισσότερα
Τα τροχαία ατυχήματα τα τελευταία χρόνια απασχολούν ιδιαίτερα την ελληνική κοινωνία. Δεν είναι λίγοι εξάλλου εκείνοι οι οποίοι κάνουν λόγο για σύγχρονη μάστιγα. 
Περισσότερα
Ανήκετε μήπως και εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που πλέον τρέμουν την ημέρα που ξέρουν ότι πρέπει να πληρωθεί το ασφάλιστρό τους; Χαλαρώστε, υπάρχει λύση!
Περισσότερα